Legat de intenția de a candida la Primăria Cluj Napoca, Sabin Sărmaș a subliniat din nou necesitatea schimbării.

„Orașul nostru e într-o etapă în care trebuie să treacă la alt nivel. Cluj Napoca este ca o mămăligă umflată, de cinci stele, dar care stă să explodeze. Clujul dacă nu e dus la alt nivel se va sufoca”, a spus Sărmaș.

Actual de Cluj a relatat recent despre intenția liberalului Sabin Sărmaș de a-l contracandida pe colegul de partid Emil Boc, la Primăria Cluj Napoca. Tânărul liberal a subliniat că Emil Boc se află în fruntea Clujului de două decenii. „20 de ani sunt prea mulți”, a spus el pentru Actual de Cluj, precizând că se va prezenta în fața electoratului cu o strategie serioasă.

Sabin Sărmaș a lăsat să se înțeleagă că este pregătit pentru o candidatură independentă.

Până în acest moment, conducerea PNL Cluj nu a avut o reacție/poziție privind intenția lui Sabin Sărmaș de a candida la Primăria Cluj Napoca. În schimb, Sabin Sărmaș a avut o postare ironică pe facebook în care dezvăluie că a fost scos din grupul intern de comunicare al Biroului Politic Județean.

Primarul Emil Boc nu și-a anunțat încă oficial intenția de a candida pentru un nou mandat.

În ultimii doi ani Sabin Sărmaș s-a poziționat în mai multe rânduri în contradicție cu liderii PNL Cluj. Emil Boc este cel care ar fi respins, în interiorul PNL, candidatura lui Sărmaș pentru Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în favoarea lui Marcel Boloș, subiect relatat pe larg în presa locală, la momentul respectiv.