Închide

Daniel David: Grevele se fac să genereze probleme, altfel nu poți mobiliza autoritățile să te asculte, iar greva din învățământ este făcută în acest scop, depinde de înțelepciunea autorităților cum detensionează situația. Acum e o chestiune care ține de psihologie

Educaţie by Actual de Cluj - iun. 07, 2023 0 205

Daniel David, profesor de psihologie clinică și rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a spus referindu-se la greva generală din învățământ: “Grevele se fac să genereze probleme, dacă greva nu generează probleme, nu poți mobiliza autoritățile să te asculte să-ți dea ceea ce ceri. Greva este făcută în acest scop, depinde de înțelepciunea autorităților cum detensionează situația”, a spus David la Digi24, conform edupedu.ro.
Daniel David a spus despre greva generală din educație, declanșată pe 22 mai, că “dacă greva nu generează probleme, nu poți mobiliza autoritățile să te asculte să-ți dea ceea ce ceri”. El a mai subliniat și că este deja o chestiune de psihologie.

“Grevele se fac să genereze probleme. Dacă greva nu generează probleme, nu poți mobiliza autoritățile să te asculte să-ți dea ceea ce ceri. Acum, sigur că, repet, greva este făcută în acest scop, depinde de înțelepciunea autorităților cum detensionează situația. Și că repet, aici deja mi se pare o chestie de orgoliu și de o lipsă de de de încredere care pot fi depășit. Aici e o chestie de psihologie, deja”, a spus Daniel David.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu