Închide

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Sport by Actual de Cluj - ian. 05, 2020 0 273

Ofertat de mai multe echipe, Dan Petrescu a ales în cele din urmă să rămână la CFR Cluj. Campioana României a anunțat sâmbătă, pe site-ul oficial, că Petrescu și-a prelungit contractul cu gruparea ardeleană până în 2022, anunță hotnews.ro.

„Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că antrenorul Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu echipa noastră! Astfel, tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.

Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează!

Mulțumim, Dan Petrescu!

Hai CFR!”, a anunţat campioana României.

Petrescu este antrenorul CFR-ului din martie, timp în care a condus echipa în 45 de meciuri. A înregistrat 23 de victorii, 10 egaluri și 12 înfrângeri. Anul trecut, cu el pe bancă, ardelenii au cucerit titlul în Liga 1.

Dan Petrescu a mai pregătit-o pe CFR Cluj în sezonul 2017-2018, cucerind campionatul.

În actualul sezon, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 44 de puncte după 22 de etape, și este calificată în 16-imile Europa League, fază în care va evolua cu Sevilla.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu