Închide

Dan Petrescu cere modificarea regulamentelor în Liga 1. Trei schimbări majore propuse de antrenorul campioanei

Sport by Actual de Cluj - feb. 24, 2022 0 169

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, cere schimbarea regulamentelor din Liga 1. „Bursucul” propune 3 modificări majore prin care consideră că fotbalul românesc va crește.

Un contestatar înrăit al sistemului cu play-off / play-out, Petrescu cere: revenirea la un format cu 18 echipe, renunțarea la regula U21 și introducerea urgentă a sistemului VAR.

„Mi se par incredibile aceste reguli din campionatul românesc! Chiar dacă se supără lumea… Uite, tac din gură dacă-mi spuneţi alte ţări cu jucători under 21. Apoi, există undeva în lume să-ţi ia jumătate din puncte? Mi-a zis un prieten din Anglia să-i dau în judecată să iau punctele. Altă problemă, absența VAR-ului. Să vedeţi cum fotbalul românesc se duce sus, în Champions League şi Europa League. De ce nu se face campionat de 18 echipe? Vreau să ştiu şi eu! Când am luat campionatul cu Unirea Urziceni, erau 11 echipe care se băteau la campionat, erau sus. Aşa e un campionat frumos, nu cu play-off şi play-out. Asta e părerea mea şi o susţin!”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu