Închide

Dacă vreți să vă antrenați pentru UNTOLD, începeți cu NEVERSEA, la mare. Cine urcă pe scenă?

ActualitateMuzica by Actual de Cluj - apr. 26, 2017 0 610

Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto și Afrojack și-au confirmat prezența la cel mai mare festival de la Marea Neagră, NEVERSEA. După ce 80.000 de oameni i-au aclamat și i-au aplaudat ore în șir la festivalul UNTOLD, cei doi artiști promit să aducă aceeași energie pozitivă și aceleași show-uri incredibile pe plaja NEVERSEA.

Atât de doriți de fanii din România, KSHMR și Nicky Romero vin la Constanța, unde promit că vor face din prima ediție NEVERSEA, una de neuitat. Unii dintre cei mai mari artiști de electro house, Benny Benassi, Lost Frequencies, Mike Perry, Tujamo, Fedde Le Grand vor urca pe una din cele 7 scene ale festivalului NEVERSEA.

S-au vândut 10.000 de abondamente

Începând de astăzi vor fi disponibile 5000 de abonamente la prețul de 225 de lei plus taxe. Abonamentele pot fi cumpărate de pe www.neversea.com. Primele abonamente au fost puse în vânzare la începutul lunii aprilie și în mai puțin de trei săptămâni, peste 10.000 de fani și-au luat deja abonamentul pentru festivalul NEVERSEA.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare