Închide

Curg premiile pentru hotelul județului

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 11, 2016 0 390

Complexul hotelier deținut de Consiliul Județean a mai fost distins recent cu premiul I, secţiunea Comerţ – Turism, categoria întreprinderi mijlocii, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României. În octombrie, business-ul județului a fost declarat unul model de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii.

Clasamentul „Topul Naţional al Firmelor” a fost întocmit în baza unei metodologii unice, complexe şi unitare la nivel naţional, ce se axează pe indicatori ce evaluează performanţele anului precedent precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. În ceea ce priveşte ediţia din acest an, clasamentul reuneşte operatori economici din diferite sectoare de activitate, respectiv industrie, servicii, comerţ şi turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit, precum şi din construcţii.

Univers T a obținut premiul I la secțiunea  Comerţ – Turism, categoria întreprinderi mijlocii, distincție pe care a primit-o și în 2015, în cadrul aceleeași gale.

Complexul hotelier a mai fost distins în luna octombrie cu locul I  în clasamentul național realizat în funcție de performanțele globale ale întreprinderilor mijlocii în cadrul festivității anunțării Topului Național al Firmelor Private din România, realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii.

„Nefiind vorba despre o performanţă singulară, ci despre un şir de premii naţionale şi distincţii, felicit întreaga echipă managerială şi pe toţi angajaţii”  a ținut să afirme președintele Alin Tişe.

„Gradul de ocupare a hotelului înregistrează creşteri constante care ne situează în topul unităţilor de profil clujene” a menționat managerul complexului hotelier „Univers T”, Valentin Lungu.

Hotelul „Univers T” are o adresabilitate extinsă, cei care optează pentru serviciile de cazare şi de masă ale acestuia provenind atât din categoria turismului de afaceri, cât şi a celor veniţi să exploreze atracţiile oraşului şi împrejurimile acestuia. Unitatea oferă servicii complete pentru evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering. În acest scop, hotelul are la dispoziţie un restaurant cu o capacitate de 220 de locuri, cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, două terase de vară cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, un centru de conferinţe compus din 4 săli cu o capacitate cuprinsă între 25 şi 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generaţie. În ceea ce priveşte hotelul, Univers T oferă clienţilor 58 de camere dintre care 10 camere duble cu pat matrimonial, 42 de camere twin (2 paturi), 2 suite cu pat matrimonial, 3 apartamente şi un apartament VIP.

Un hotel clujean, locul I în topul Național al Firmelor Private din România

Hotelul Univers T, business premiat cu locul I la secțiunea Comerț-Tursim

Nici un comentariu

Scrie un comentariu