Închide

Cunoscutul actor Dorel Vișan lansează diseară la Cluj un volum de eseuri

Cultură by Actual de Cluj - iul. 12, 2021 1 121

Cunoscutul actor Dorel Vișan lansează diseară la Cluj un volum de eseuri, ”Cine-i păzește pe paznici? Gânduri de zi și de noapte”. Lansarea are loc diseară la Casa de Cultură a Studenților, unde e programată diseară prelegerea ”Puterea minții” a cunoscutului profesor Dumitru Constantin-Dulcan.

Prelegerea va fi urmată de lansarea a două cărți din Colecția Noua Spiritualitate pe care Constantin-Dulcan o coordonează la editura clujeană Școala Ardeleană, e vorba de Cristina Ferendino – ”Prietenia Polianei. Motivele de recunoștință ale unui psihoterapeut” și
Dorel Vișan – ”Cine-i păzește pe paznici? Gânduri de zi și de noapte”. Prezintă, alături de autori, Dumitru Constantin-Dulcan, scriitorul Victor C. Măruțoiu și editorul Vasile G. Dâncu.

Accesul la eveniment e permis în limita a 70% din capacitate, adică 545 de locuri. ”Accesul se va face pe baza unei invitații tipărite, care va putea fi procurată la intrarea în Casa de Cultură a Studenților, luni, 12 iulie, între orele 16 și 19, în limita a 545 de locuri”, precizează editorii.

Un comentariu

Scrie un comentariu