Închide

Cum va influența inteligența artificială industria jocurilor de noroc?

ActualitateSocial by Actual de Cluj - dec. 21, 2021 0 177

Nu cu mult timp în urmă, omenirea a asistat la nașterea unei ere noi, o răscruce de civilizații axată pe învățarea automată și inteligența artificială. La scurt timp, inteligența artificială a devenit un termen familiar pentru majoritatea populației generale. În ultimii ani, inteligența artificială a început să se infiltreze în toate segmentele societății moderne, inclusiv în domeniul cazinourilor online. Acum, marea întrebare este dacă inteligența artificială va avea un impact asupra jocurilor de noroc online? Până aflăm răspunsul la această dilemă, avem la dispoziție posibilitatea de download casa pariurilor apk pentru a accesa rapid cele mai noi jocuri.

Ascensiunea inteligenței artificiale

Este posibil să nu fim conștienți de acest fapt, dar inteligența artificială există de ceva vreme. S-ar putea să te întrebi ce este AI în primul rând. Conceptul ar trebui să permită mașinilor să atingă nivelul de gândire rezervat anterior exclusiv oamenilor. Acest lucru implică în continuare faptul că inteligența artificială va reuși să găsească soluții la probleme logice și practice complexe, toate acestea pentru a ușura viața oamenilor.

Inteligența artificială în sloturile online

În momentul în care inteligența artificială a apărut, era clar că scena jocurilor de noroc online era pe cale să se schimbe. Cu toate acestea, e important să conștientizăm faptul că inteligența artificială și sloturile online stau la aceeași masă de ani de zile.

Marea diferență este însă legată de aplicarea acestei tehnologii, care se îmbunătățește constant. Un exemplu excelent al puterii viitoare a inteligenței artificiale a fost demonstrat recent când sistemul de joc de poker numit Deepstack a depășit ca eficiență jucătorii profesioniști umani în jocul de poker Texas Hold’em.

Dacă inteligența artificială intervine, va dispărea norocul?

Bineînțeles, această întrebare va începe mai devreme sau mai târziu să îi intrige pe jucători. Când te gândești serios la asta, probabil vei ajunge la concluzia în care este posibil ca inteligența artificială să înlocuiască parțial norocul.

Un studiu recent a arătat că inteligența artificială poate prezice matematic comportamentul unui jucător.

Prin studierea comportamentului neobișnuit al jucătorului, sistemul de învățare automată  Feature Space a reușit să prindă jucătorii care înșelau în timp ce jucau anumite jocuri video.

Un sistem imposibil de păcălit

Pokerul online este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți online. Adesea jucătorii folosesc un software AI pentru a-i ajuta cu statistici sau pentru a se antrena. Deși unele cazinouri permit utilizatorilor să ruleze aceste sisteme în timp ce joacă poker online, altele nu. Similar cazinourilor online, cazinourile terestre au dezvoltat sisteme speciale, astfel încât să poată vedea când unul dintre jucători folosește unul dintre aceste programe.

Inteligența artificială poate fi utilizată pentru a îmbunătăți serviciul de asistență clienți

O mulțime de cazinouri au implementat deja AI pentru a ajuta la gestionarea serviciului de asistență clienți. Cu toate acestea, este de așteptat ca utilizarea AI în zona aceasta să crească în următorii câțiva ani. Dacă lucrezi în acest domeniu în prezent, poate că este timpul să-ți faci griji, deoarece experții cred că aproximativ 85% din personalul care se ocupă de relația cu clienții va fi înlocuit de sisteme cu inteligență artificială.

Majoritatea cazinourilor online oferă serviciul de asistență clienți timp de 24 de ore pe zi, ceea ce este o adevărată provocatoare. De asemenea, majoritatea cazinourilor și caselor de pariuri  oferă o opțiune de chat live. Dacă un client are întrebări sau reclamații, acesta poate trimite mesaje online și se așteaptă să primească un răspuns în câteva minute.

Dacă ai folosit vreodată acest serviciu și ai crezut că vorbești cu o altă ființă umană, este posibil să fii surprins de faptul că, cel mai probabil, ai discutat cu un sistem care utilizează inteligența artificială. Așadar, ne putem aștepta să avem mai puțin contact uman în viitor. Acest lucru nu se aplică doar cazinourilor online, ci și serviciilor pentru clienți din orice industrie.

Oracle a constatat că 78% dintre companiile din întreaga lume folosesc inteligența artificială în serviciul lor pentru clienți. Deși se așteaptă ca această proporție să crească, trebuie să fim pe deplin încrezători că inteligența artificială funcționează corect înainte de a o implementa. Serviciul pentru clienți este o parte vitală a oricărei afaceri și, dacă clienții consideră că sistemul este frustrant, atunci cazinoul online ar putea pierde o mulțime de bani.

Inteligența artificială și ofertele promoționale

Spre deosebire de cazinourile tradiționale, majoritatea cazinourilor online au multe promoții și oferte în încercarea de a atrage clienți noi sau de a încuraja clienții existenți să parieze mai mult. Cu toate acestea, se așteaptă ca inteligența artificială să modifice modul în care aceste promoții sunt publicitate în viitor. 

Unii pariori nu sunt încântați de aceste promoții, deoarece multe dintre ele impun o cerință de pariere. Operatorii de cazinouri consideră că inteligența artificială poate fi utilizată pentru a modifica aceste oferte pentru a le face mai atrăgătoare pentru anumite persoane.

Deși multe site-uri folosesc cookie-uri, astfel încât să poată înțelege comportamentul vizitatorilor lor, inteligența artificială va duce această tactică la nivelul următor. Cel mai probabil, sisteme care folosesc inteligență artificială vor fi implementate pentru a analiza comportamentul diferiților clienți.

Realitatea virtuală va schimba semnificativ jocul Live

Deși VR (Realitatea Virtuală) și AI sunt diferite, ele sunt strâns legate. Oamenii folosesc deja căști VR din multe motive, iar experții implicați în sectorul cazinourilor susțin că tehnologia poate fi folosită pentru a face jocurile de noroc online și mai realiste. Mai exact, ar putea revoluționa complet modul în care jucăm astăzi.

Deși majoritatea site-urilor de jocuri de noroc online oferă clienților lor oferte și cote mult mai bune în comparație cu cele din cazinourile terestre, unii jucători optează în continuare să meargă la cazinoul tradițional. Cu toate acestea, dezvoltatorii au creat software care oferă posibilitatea de a crea atmosfera din cazinoul tradițional.

Concluzie

Viitorul ne rezervă multe surprize. Dacă ne uităm la evoluția industrie de gambling din ultimii ani, nu putem decât să ne minunăm de modul în care tehnologia a fost integrată în activitatea jucătorilor. Sigur, nostalgicii cazinourilor tradiționale pot fi deranjați de modul în care inteligența artificială a modificat jocurile de noroc. Cu toate acestea, deoarece nu ne putem împotrivi evoluției tehnologice, singura variantă este să ne bucurăm de ea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare