Închide

Cum se poate califica CFR în primăvara europeană

Sport by Actual de Cluj - nov. 27, 2020 0 128

După primele 4 runde, CFR Cluj ocupă locul 3 în grupa A din Europa League. „Feroviarii” au strâns 4 puncte, victoria din prima rundă cu ȚSKA Sofia, scor 2-0, și remiza 1-1 cu Young Boys Berna. Campioana României pleacă acum cu un handicap important, dar păstrează șanse la accederea în „șaisprezecimile” Europa League, informează gsp.ro.

Cu AS Roma desprinsă în fruntea grupei, CFR pare că se va lupta pentru locul secund cu Young Boys. Elvețienii au în acest moment un avantaj de 3 puncte.

Pentru a o depăși pe Young Boys, CFR Cluj trebuie să câștige meciul direct din ultima etapă, programat pe 10 decembrie, în deplasare. Nu ar fi suficient. În meciurile rămase, CFR – ȚSKA și Roma – Young Boys, românii ar trebui să obțină cel puțin același rezultat ca elvețienii.

CFR poate merge mai departe și cu o remiză împotriva lui Young Boys. Trebuie să fie una cu cel puțin două goluri marcate (2-2, 3-3, 4-4 etc), pentru a dobândi avantaj în meciurile directe. La Cluj a fost 1-1.. În acest scenariu, clujenii sunt obligați să câștige meciul cu ȚSKA, iar elvețienii să piardă pe terenul Romei. Cele două condiții nu par imposibil de îndeplinit.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu