Închide

Cum se pariaza pe cartonase la pariuri

ActualitateSport by Actual de Cluj - mart. 17, 2022 0 155

Daca in urma cu ceva timp optiunile de pariere erau destul de limitate, in ziua de astazi agentiile de pariuri introduc in oferta pronosticuri tot mai interesante. Acest lucru bineinteles ca este in avantajul jucatorilor, care au astfel mai multe optiuni din care pot sa aleaga.

Cand vine vorba despre pariurile pe fotbal, un tip de pronostic foarte interesant si apreciat in randul jucatorilor este cel pe cartonase. Pariurile pe cartonase pot reprezenta o optiune profitabila de pariere, atat timp cat ai suficiente informatii pe care sa te bazezi in alegerea acestor tipuri de pronosticuri.

Ce tipuri de pariuri pe cartonase exista?

Nu exista un singur tip de pariu pe cartonase, ci oferta agentiilor de pariuri online este diversificata si in aceasta privinta. Sunt disponibile astfel mai multe selectii ce fac referire la cartonasele acordate intr-un meci de fotbal, printre cele mai populare numarandu-se:

-Total cartonase Peste/Sub – este cel mai popular tip de pariu si se refera la numarul total de cartonase care va fi acordat in meci. Tine cont insa ca pentru acest pronostic regulile de validare pot sa difere de la o agentie la alta. De exemplu, exista unele situatii in care cartonasul rosu nu este contorizat sau in care al doilea cartonas galben acordat aceluiasi jucator nu este luat in considerare. Asadar citeste regulile agentiei la care joci pentru a sti la ce sa te astepti.

-Echipa cu mai multe cartonase – poti paria pe faptul ca una dintre formatii va primi mai multe avertismente sau ca va fi egalitate in privinta cartonaselor.

-Handicap cartonase – trebuie sa anticipezi echipa care va primi mai multe cartonase, dupa aplicarea unui anumit handicap.

-Prima echipa la X cartonase – poti sa pariezi si pe echipa care consideri ca va atinge prima un anumit prag in privinta numarului de cartonase.

-Cartonase jucatori – exista si pariuri pe cartonase care se refera la jucatori. Astfel, poti paria pe faptul ca un jucator va primi sau nu avertisment pe parcursul meciului.

Acestea sunt cele mai populare pariuri pe cartonase, insa pe langa ele exista si altele: total cartonase peste/sub pentru fiecare echipa in parte, cartonase in prima repriza, cartonas rosu, interval cartonase, scor corect cartonase si multe altele.

Unde poti paria pe cartonase?

In ziua de astazi pariurile pe cartonase sunt introduse in oferta la majoritatea caselor de pariuri de top. De asemenea, astfel de pariuri sunt disponibile si in cadrul sectiunilor de pariuri live.

O agentie licentiata care are o oferta bogata de pariuri pe cartonase este Superbet. Daca nu ai mai jucat pana acum pe aceasta platforma sau pur si simplu vrei sa afli mai multe informatii iti recomand sa citesti Superbet pareri ale jucatorilor.

Ce trebuie sa iei in considerare cand pariezi pe cartonase?

Atunci cand vrei sa plasezi pariuri pe cartonase la meciurile de fotbal trebuie sa analizezi aceste evenimente dintr-o alta perspectiva.

In acest caz nu mai conteaza media de goluri ale echipelor sau forma de moment, de exemplu. Iata mai jos cateva aspecte de care trebuie sa tii cont:

-Arbitrul partidei – probabil ca cel mai important lucru la pariurile pe cartonase este arbitrul care se afla la centrul respectivului meci. Este esential sa analizezi statisticile arbitrului respectiv, pentru ca arbitrii au stiluri diferite de a conduce meciurile. Unii pot lasa jocul mai liber, in timp ce altii pot sanctiona jucatorii mult mai des. Exista pe internet statistici detaliate pentru arbitrii din campionatele de top, deci ai de unde sa te informezi.

-Importanta meciului – un derby sau un meci extrem de important pentru ambele echipe implicate poate insemna o daruire mai mare a jucatorilor si implicit o tensiune mai mare in teren, lucru care poate conduce si la acordarea mai multor avertismente.

-Stilul de joc al echipelor – este important sa tii cont si de modul in care joaca de obicei cele doua echipe. Exista unele formatii care se bazeaza pe un joc mai dur, iar acestea sunt predispuse la a incasa cartonase. In acelasi timp, in meciurile care implica echipe care practica un joc tehnic si paseaza mult se poate ca arbitrul sa nu fie nevoit sa acorde prea multe cartonase.

In concluzie, pariurile pe cartonase reprezinta o optiune interesanta, care se regaseste in oferta a tot mai multe case de pariuri. Daca si tu vrei sa incerci asemenea pronosticuri invata sa te informezi corect cu privire la meciurile pe care pariezi si poti ajunge sa obtii rezultate foarte bune pe termen lung.

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare