Închide

Cum parcăm pe Eroilor după instalarea școlii Bob la nr. 16

AdministrațieTop News by Luminiţa Silea - sept. 14, 2015 0 694

Comisia de sistematizare a circulației a aprobat o serie de măsuri pentru a preîntâmpina blocarea traficului pe B-dul Eroilor după ce școala Ioan Bob s-a instalat în clădirea de la nr. 16. Părinții care vin să-și lase sau să-și ia copiii de la școală au 14 locuri de parcare rezervate.

Una dintre cele mai căutate școli din oraș și-a relocat mai multe clase din Piața Unirii nr. 15-16 pe B-dul Eroilor nr. 16, în anul școlar 2015-2016. Spațiile au fost date în administrare școlii de către primărie până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a imobilului de pe Memorandumului nr. 22, o altă clădire dată recent în administrare celor de la Bob cu mențiunea că trebuie să o utilizeze în parteneriat cu Colegiul Economic.

În total, în clădirea de pe B-dul Eroilor vor învăța 250 de elevi. Administrația deja a restricționat parcarea în curtea interioară a imobilului, unde există și o clădire de birouri cu cinci etaje, pentru protecția elevilor. În plus, având în vedere problemele din trecut înregistrate pe strada Avram Iancu în zona liceelor Sincai și George Cosbuc unde părinții blocau benzile de circulație când își aducea sau își luau copiii de la școală, primăria a ținut să rezerve o serie de parcări pentru școala Bob.

Este vorba despre 7 locuri de pe B-dul Eroilor, între strada Herman Oberth și clădirea cu nr. 16, plus încă alte 7 locuri de parcare pe strda Herman Oberth. Decizia a fost luată în ședința Comisiei de Sistematizare a Circulației a primăriei, ședință care a avut loc săptămâna trecută.

Părinții pot opri cinci minute și pe carosabil în zona școlilor

scoli

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu