Închide

Cum dai ambulanțe noi la Cluj: aduci alai de PSD-iști

ActualitateSănătateTop News by Mihai Prodan - nov. 08, 2014 1 495

Aproape 50 de ambulanțe noi au fost predate azi la Cluj de un alai de oficialități, între care ministrul Sănătății și fondatorul SMURD Raed Arafat. Cele mai multe au ajuns la București, de unde delegația adusă la Cluj a numărată 10 oameni.

Puțin mai întuneric dacă ar fi fost, și platoul Sălii Sporturilor ar fi arătat ca o veritabilă discotecă – cum, de altfel, concerte sunt organizate frecvent aici. Motivul – toate girofarurile celor aproape 50 de ambulanțe predate azi, mai exact 48, au fost pornite. Cum altfel poate fi marcat un moment care ar fi putut scăpa neobservat?

Adăugați girofarurilor și alaiul de oficialități, multe ne-necesare, și aveți un peisaj total rupt de campania electorală dintre cele două tururi de scrutin: au venit ca să înmâneze chei de ambulanțe ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu, fondatorul SMURD Raed Arafat – care susține la Cluj și un discurs în cadrul TEDxCluj de la cinematograful Florin Piersic – dar și ministra Dialogului Social, clujeanca Aurelia Cristea, prefectul Gheorghe Vușcan, președintele PSD Cluj Remus Lăpușan, senatorul PSD Alexandru Cordoș și alți asemenea. Cu excepția lui Raed Arafat, celelalte persoane din alaiul care a trecut prin fața tuturor delegațiilor – și cărora li s-a răspuns regulamentar în poziție de drepți – au un element comun: toate sunt membre ale unui partid politic, mai exact PSD. Bănicioiu e chiar vechi: din 2004 a fost ales deputat PSD de Bacău, după 4 ani a fost deputat de Teleorman, ca în final pentru al treilea mandat să candideze din partea PSD București.

Vezi mai jos imagini:

 

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare