Închide

Cum arată cifrele bazei sportive din Gheorgheni după o săptămână de la deschidere

ActualitateAdministrație by Luminiţa Silea - dec. 11, 2016 0 594

Cel mai modern complex sportiv deschis în Cluj-Napoca pentru a încuraja practicarea sportului de masă a fost accesat deja, în ciuda vremii reci, de circa 7000 de oameni. Anunțul a fost făcut de cei care se ocupă de administrarea bazei sportive.

Potrivit acestora (serviciu în cadrul primăriei clujene), în prima săptămână de la deschiderea bazei sportive Gheorgheni, peste 1200 de persoane au cont creat pe www.complexsportivgheorgheni.ro, cont ce permite rezervarea gratuită a terenurilor de sport din incintă. Aproximativ 300 de programări au fost făcute deja de către clujeni, pentru terenurile de fotbal, tenis etc., dar și pentru pistele de popice și pentru tenis de masă în clădirea multifuncțională a Bazei sportive.

Calculele făcute de cei care administrează baza sportivă arată că peste 7.000 de clujeni de toate vârstele au vizitat Baza sportivă Gheorgheni și au făcut mișcare atât pe timp de zi cât și după pornirea nocturnei, în cele 7 zile de la deschidere.

Accesul în baza sportiva este gratuit.

FOTO/VIDEO Start la sportul de masă! Baza sportivă din Gheorgheni, cea mai cea din România, deschisă oficial de politicienii orașului

Complexul sportiv din Gheorgheni (investiție de peste 20 de milioane de lei) a fost inaugurat în 2 decembrie de oficialii PNL care conduc orașul dar și de vicepremierul Vasile Dâncu. Prezența acestuia s-a impus având în vedere că investiția pentru realizarea bazei sportiva a fost suportată în mare parte prin Compania Națională pentru Investiții.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.