Închide

Alegeri parlamentare: câte secții de votare există în județul Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 11, 2016 0 697

La nivelul judeţului Cluj s-au deschis, duminică, 656 de secţii de votare, cele mai multe – 181 – urmând să funcţioneze în municipiul Cluj-Napoca.

Din cele 369 de secţii din mediul rural, majoritatea în şcoli sau instituţii publice, sunt peste zece amplasate în gospodăriile unor cetăţeni, în incinta unor magazine săteşti, a unor foste CAP-uri sau chiar în clădirea unei parohii ortodoxe, anunță mediafax.ro.

Astfel, cele mai multe secţii de votare care vor funcţiona în gospodăriile cetăţenilor – patru – sunt în sate aparţinând comunei Iara, secţia nr. 333 este în casa Todoricăi Paşca din satul Moara de Pădure, comuna Băişoara, secţia nr. 625 într-o casă particulară din satul Clapa, comuna Tritenii de Jos. De asemenea, secţia nr. 338 din satul Giurcuţa de Sus, comuna Beliş, va fi deschisă într-un magazin, la fel ca şi alte trei secţii din comunele Cojocna, Baciu şi Sînpaul. O secţie va funcţiona în satul Nireş, comuna Mica, în spaţiul fostului CAP, iar secţia nr. 409 în cadrul Parohiei Ortodoxe Sălişte, comuna Ciurila.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi astăzi la urne un număr de 604.430 de alegători, pentru care Prefectura Cluj a pregătit peste 1,3 milioane de buletine de vot.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu