Închide

Cu școala în șantier, unii elevi din Gherla fac cursuri la biserică

Educaţie by Actual de Cluj - sept. 13, 2021 0 90

Noul an școlar începe altfel pentru mai multe clase de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Gherla, aflată în șantier din iarna acestui an. Insuficiența sălilor de clasă a dus la decizia înființării în ultimul moment a unor spații pentru cursuri la demisolul bisericii de pe strada Clujului, dar și în alte locuri.

La finalul anului școlar trecut, o parte dintre elevii școlii au făcut cursuri online, astfel că spațiile de învățământ de la școala de pe strada Dragoș Vodă și de la cea de pe strada Romană au fost suficiente. În urmă cu câteva zile, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a anunțat că elevii din Gherla vor începe școala cu prezență fizică, situație care a ridicat problema sălilor de clase prea puține, după cum arată gherlainfo.ro.

În ultima săptămână, la biserica de pe strada Clujului a fost un adevărat furnicar. S-au transportat bancile elevilor, scaune, table, materialele didactice. O sală nefolosită până acum a intrat în lucrări urgente: s-a pus contra cronometru pardoseală. Pentru toate sălile de cursuri trebuie asigurat internet, iar toaleta din incinta Parohiei Gherla III va trebui să facă față zecilor de copii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare