Închide

Croazieră pe Bosfor, shopping în Dubai sau vacanţă în Maramureş? Se adună oferte de concediu în week-end

ActualitateEconomie by Actual de Cluj - mart. 18, 2015 0 1572

 

Bulgaria, Turcia, Grecia, Predeal, Maramureş şi Valea Prahovei sau Republica Dominicană, Dubai, Cuba, Mauritius – sunt câteva dintre opţiunile de destinaţii pe care le propun agenţiile de turism în cadrul unui târg de vacanţe care are loc în acest week-end în Cluj. Organizatorii precizează că se cumpără şi în regim early booking şi anunţă reduceri de 35% pe parcursul târgului.

Târgului de Turism Touristica va avea loc în 20-22 martie 2015 la Polus Center. Evenimentul este organizat de  Libero Events, agenţie de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing.

 

Printre oferte:

Antarctica – Croazieră de 15 zile cu plecare din Buenos Aires, având ca destinatie cel mai sudic continent, pentru cei dispuși să plătească 4229 euro de persoană. Croazieră oferită de Paralela 45.
Grecia – cazare la 2 *, la preţ de 120 euro, transport autocar, 3*, 7 nopți cazare, însotitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune. Cazare 4*, transport autocar, 4*, 7 nopți cazare, demipensiune bufet, însoțitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune la prețul de 280 Euro.

Turcia, stațiunea Lara – Kundu , hotel 5*, transport cu avionul cursă charter (zbor direct) Cluj – Antalya și retur, 7 nopti cazare și masă conform ofertei, transfer, asistență turistică începând cu 682 Euro.

Bulgaria – Hotel Admiral, 5* se poate achiziționa de la 19,5 Euro/persoană/noapte cu mic dejun inclus sau de la 14 Euro/persoană/noapte la un hotel de 3*.

Spania, stațiunea Costa Blanca te primește cu prețuri de la 549 euro/sejur/ avion/mic dejun, hotel 3*.

Dubai, transport cu avionul, zbor direct și transfer aeroport, cazare hotel 4,5*, prețul este de 438 Euro/7 nopți.

Spre Republica Dominicană, Punta Cana cu zbor din Madrid prețul este de 618 Euro/7 nopți/hotel 4*/regim all inclusive.

În Mexic, Riviera Maya&Cancun, de la 668 Euro, zbor din Madrid, 7 nopți/hotel 4*/regim all inclusive.

City-Break „Shopping şi vizită în Istanbul” cu autocarul din Cluj-Napoca în perioadele 30.04-05.05 şi 08-13.10.2015 la tariful de 205 euro/persoană ce include o croazieră pe Bosfor!

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu