Închide

UPDATE Crimă în stil mafiot la Arad: Mașina unui om de afaceri a explodat după ce acesta a pornit motorul. Bărbatul ucis era proprietarul unei firme piscicole. El ar fi tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - mai 29, 2021 0 1142

UPDATE Ora 14:50 Serviciul Român de Informații participă la ancheta desfășurată de polițiști în Arad, acolo unde un om de afaceri local a murit în urma exploziei mașinii în care se afla, la scurt timp de la pornire. Expertiza pirotehnică este desfășurată de specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică împreună cu ofițerii SRI:

    • ”Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, transmite instituția.

Mașina omului de afaceri arădean Ion Crișan, un autoturism Mercedes, a explodat sâmbătă dimineața, imediat ce acesta a pornit motorul. Anchetatorii au în vedere în special ipoteza omorului, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Ion Crișan era patronul firmei Crimatex, o fermă piscicolă specializată în creșterea somnului african și totodată tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea, spus sursele G4Media.

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, anunță Poliția Arad.

Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. a transmis că la fața locului s-au deplasat de urgență specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, ai Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ancheta fiind condusă de comisarul-șef Cristian Gheorghe.

„Având în vedere evenimentul din județul Arad, Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe”, transmite Centrul de Informare și Relații Publice IGPR.

Sursa Foto:  aradon.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu