Închide

Creștere modestă a numărului de cadre didactice vaccinate împotriva coronavirusului, la Cluj, în continuare un sfert dintre angajați nu sunt vaccinați

Educaţie by Actual de Cluj - nov. 20, 2021 0 63

Creștere modestă a numărului de cadre didactice vaccinate împotriva coronavirusului, la Cluj, în continuare un sfert dintre angajați nu sunt vaccinați.

Datele Inspectoratului Școlar Județean arată că potrivit informațiilor colectate de la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, ieri, 76.60% din personalul angajat era vaccinat, reprezentând 9.099 de persoane. Elevii sunt vaccinați doar în pondere de 31.66%, adică 14.801 persoane din totalul elevilor din județul Cluj care au vârsta peste 12 ani.

În urmă cu mai bine de o lună, în 11 ctombrie, rata de vaccinare a cadrelor didactice era, în Cluj, de 67,9%, ia ra personalului didactic auxiliar – de 64,68%.

Spre comparație rata de vaccinare a personalului care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj este de 92% din totalul de 50 de angajați.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare