Închide

Cozi la vaccinarea din mașină, la Cluj. Cei mai mulți au venit pentru doza a treia de vaccin anti-Covid-19

ActualitateTop News by Catalin Suciu - sept. 28, 2021 0 589

Cozi de sute de metri în Cluj-Napoca, la vaccinarea cu doza a treia. Clujenii au preferat de dimineață să meargă la un centru de vaccinare de tip drive-through. Autoritățile se așteaptă la un număr mare de persoane și în zilele următoare.

Clujenii au format cozi de sute de metri la un centru de vaccinare din mașină, care, până zilele trecute era aproape gol. De la o medie de câteva zeci de vaccinuri pe zi, azi se precunoziează câteva sute în Cluj-Napoca. Majoritatea persoanelor care s-au pus în rând de dimineață, au venit pentru a-și face a treia doză de vaccin anti-Covid-19. Direcția de Sănătate Publică se așteaptă ca numărul să crească și în zilele următoare, fiindcă au crescut foarte mult și cazurile, iar oamenii sunt speriați și vor să evite o eventuală spitalizare.

În județul Cluj se preconizează, potrivit medicilor epidemiologi, noi recorduri negative de imbolnăviri cu Sars-Cov-2, în condițiile în care azi în tot județul, nu există nici un pat liber în secțiile de Terapie Intensivă pentru cei cu Covid. Sunt zeci de cereri deja, din partea spitalelor, pentru transferul unor pacienți critici, în alte județe.

foto: radiocluj.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.