Închide

„Cosmetica” pe patrimoniul Clujului. Primăria angajează, cu ora, specialist atestat de Ministerul Culturii

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - ian. 20, 2016 0 261

Administraía a pus la bătaie un contract de 25.000 de lei pentru a angaja un specialist atestat de Ministerul Culturii care să supravegheze intervențiile de urgență la clădirile periculoase din centrul istoric al orașului. Licitația vine după ce societatea civilă a criticat felul în care primăria face aceste intervenții de urgență, iar Ministrul Culturii a cerut ca îndepărtarea elementelor periculoase de pe clădirile monument să se facă în prezența specialiștilor.

“Cosmetica” de urgență pe patrimoniu: intervenții după rețeta corectă a ministrului și licitație pentru angajarea unui expert atestat de Ministerul Culturii

Achiziția a fost lansată în 19 ianuarie, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 22 ianuarie. Contractul implică încheierea unui acord cadru cu un specialist atestat de Ministerul Culturii pentru toate tipurile de materiale – piatră, metal, ipsos, etc – pe o perioadă de un an. Specialistul trebuie să supervizeze lucrările de intervenții de urgență la clădirile din centrul Clujului și să se îngrijească ca elementele de fațadă îndepărtate de pe acestea să fie conservate. Valoarea maximă a acestui acord cadru este de minim 30 de minute și maxim 250 de ore. Primul contract subsecvent se va încheia pe minim 30 de minute și maxim 100 de ore. Valoarea contractului a fost estimată de 100 de lei pe oră, deci 25.000 lei pentru cantitatea maximă de ore lucrare pentru primărie.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.