Închide

Coronavirus la Cluj: 3.200 de cazuri noi într-o săptămână, 10% din decesele de la debutul pandemiei s-au înregistrat în ultimele 7 zile, 1 din 10 pacienți internați e la ATI

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 23, 2020 0 201

Numărul cazurilor de coronavirus depistate în Cluj a crescut cu peste trei mii în doar o săptămână. Un număr de 18 persoane au decedat în acest interval la Cluj, după ce au fost depistate cu infecție cu Covid 19.

Județul Cluj a depășit azi pragul de 19.000 de infecții depistate de la debutul pandemiei, în primăvara acestui an – și peste 3.200 dintre aceste cazuri au fost depistate doar în ultimele șapte zile. Coronavirusul a făcut până azi 187 victime doar în Cluj, dintre care doar în ultima săptămână au decedat 18 pacienți, adică fiecare al zecelea deces înregistrat din primăvară până în prezent.

Să precizăm că zeci de pacienți infectați cu coronavirus sunt internați în stare critică, la Terapie Intensivă, sunt 66 de pacienți în această situație din totalul de 667 pacienți internați în spitalele dedicate din Cluj, adică 10% din totalul pacienților.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu