Închide

Coroian va conduce afacerile primăriei din Lomb

Administrație by Luminiţa Silea - iun. 12, 2014 0 407

Comisia de evaluare a primăriei a stabilit directorii societății Cluj Innovation Park care va administra centrele de afaceri (centrul pentru idustrii creative și centrul TEAM) aflate în construcție pe Dealul Lomb. Alexandru Coroian, consilier județean și angajat în cadrul primăriei, a primit <<admis>> cu nota 9,97 pentru a ocupa poziția de director general. Ceilați canditati acceptați sunt: Gaspar Istvan pentru sirector tehnic, nota 9,12, pentru director economic – Lazarciuc Lenuța care a obținut 8,41 și director comercial Mircea Mihăștean cu 9,35.

sursa foto: www.ziare.com

sursa foto: www.ziare.com

Noua conducere urmează să fie acceptată și de Consiliul de Administrație el societății care se va întruni săptămâna următoare. „Nu vrea să deschind încă șampania cum au făcut alții. Să vedem mai întâi ce va decide Consiliul de Administrație. Este adevărat că am dorit să conduc această societate”, a declarat Coroian pentru actualdecluj.

Din Consiliul de Administrație al societății fac parte cinci reprezentanţi ai PDL – Alexandru Coroian, Horaţiu Ban (fost inspector şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă), Ovidiu Călin (fost director la Poşta Română), Ioan Haiduc (fost director de agenţie guvernamentală în mandatul premierului Emil Boc), Ovidiu Megheşan (manager al unei societăţi private), doi reprezentanţi ai PSD -Raluca Brehar (a condus organizaţia de femei a partidului), Radu Moldovan (din organizaţia de tineret), precum şi trei membri ai UDMR- Levente Szelyes (director la o companie informatică), Daniel Arpad Zoltan (inginer electronist) şi Balint Zagoni (lucrează la o asociaţie nonguvernamentală, absolvent al Universităţii Sapientia, secţia foto).

Alexandru Coroian este și consilier judeţean și lucrează din iunie 2013 în cadrul primăriei clujene într-o funcţie de conducere la compartimentul pentru monitorizarea managementului regiilor autonome din subordinea CL, înfiinţată în noiembrie 2012 la nivelul Direcţiei tehnice, fiind la vremea respectivă singurul salariat. Coroian  a acceptat să renunţe la postul de director la Romtelecom pentru a-l seconda pe Alin Tişe, care a condus CJ Cluj până în vara lui 2012, avînd în vedere  arestarea vicepreşedintelui CJ la acea vreme, Radu Bica. Conform declaraţiei de avere, Coroian câştiga la Romtelecom peste 14.000 de lei pe lună. Alexandru Coroian mai face parte din consilieriile de administrație ale celor două regii și a societății de transport a Consiliului Local. Pentru fiecare dintre acestea, remunerația este de 1000 de lei pe lună. 

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu