Închide

Controlorii de pe mijloacele de transport în comun vor purta de-acum înainte camere video active pe toată durata programului

AdministrațieTop News by Catalin Suciu - feb. 28, 2018 0 915

Controlorii Companiei de Transport Public (CTP) din Cluj-Napoca vor purta de acum camere video la ei, în timpul controlelor pe care le fac zi de zi.

Măsura a fost anunțată de directorul companiei, Liviu Neag, care susține că în acest fel nu vor mai exista discuții legate de felul în care angajații CTP își fac meseria.  Potrivit conducerii companiei, controlorii vor avea camere active pe toată durata programului stabilit.

„În cursul lunii martie corpul de control al CTP Cluj-Napoca va fi echipat, în premieră naţională, cu camere video, fiecare controlor de bilete urmând să aibă asupra sa o astfel de cameră prin care vom putea verifica, la sfârşitul programului zilnic, activitatea desfăşurată. Credem că prin această soluţie disciplinăm şi personalul companiei noastre, dar eliminăm şi situaţiile care pot să apară între controlorul de bilete şi călătorii controlaţi în mijloacele de transport în comun. Ne vom putea uita pe imagini şi vom vedea care va fi adevărată stare de fapt în cazul unor controverse şi vom avea o oglindă mai clară asupra activităţii corpului de control a CTP. Camerele video vor funcţiona 8 ore, pe durata întregii zilei de lucru”, a spus Neag.

Controlorii nu vor putea opri camerele pe care le vor purta.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare