Închide

Controale din nou în toiul nopții în Cluj-Napoca pentru verificarea stării de alertă, zeci de amendați, doi clujeni nu respectau măsura carantinării, au fost amendați cu mii de lei

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 13, 2021 0 331

Zeci de clujeni au fost amendați ieri seară și noaptea după ce polițiștii au descins în Cluj-Napoca pentru a vedea dacă oamenii respectă măsurile de siguranță în vreme de pandemie, chiar în orele în care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență decidea să închidă sălile de spectacole și restaurantele, abia deschise de câteva zile, după ce incidența infectărilor în reședința de județ a depășit pragul critic de trei cazuri de infectare la mia de locuitori.

Astfel ieri echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în zona centrală a orașului și pe principalele artere de circulație din oraș, în mijloacele de transport public de persoane, dar și în stațiile rețelei de transport, între orele 16 și 20, respectiv în jurul miezului nopții, între orele 23 și 1. ”În prima etapă de acțiune au fost controlați 45 de operatori economici și verificate în trafic 67 de vehicule, fiind legitimate 148 de persoane”, spun reprezentanții Poliției Cluj. Rezultatul – 62 de amenzi aplicate, dintre care 40 pentru nerespectarea măsurilor specifice stării de alertă.

De exemplu în Cluj-Napoca polițiștii au găsit un bărbat și o femeie din comuna Iara care, au constatat aceștia, nu respectau măsura carantinării la domiciliu. Fiecare a fost amendat cu câte 5.000 de lei.

La controalele din jurul miezului nopții au fost oprite pentru control în trafic un număr de 37 de mașini și au fost legitimate 78 de persoane. Rezultatul – 15 amenzi date pentru nerespectarea măsurilor specifice stării de alertă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu