Închide

Continuă să scadă rata de infectare cu coronavirus în Cluj-Napoca, orașul din Cluj cel mai afectat de pandemia de coronavirus, azi e 4,16 la mie

Sănătate by Actual de Cluj - apr. 23, 2021 1 468

Continuă să scadă rata de infectare cu coronavirus în Cluj-Napoca, orașul din Cluj cel mai afectat de pandemia de coronavirus, cu cazuri de infecție cât în toate celelalte orașe și comune din județ la un loc.
Incidența infecției cu coronavirus a scăzut azi în Cluj-Napoca la 4,16, aproape de pragul în care se pot ridica restricțiile de mobilitate impuse unităților administrativ-teritoriale care depășesc pragul de 4,5 cazuri la mie. Ca restricțiile să fie ridicate e nevoie ca incidența să scadă sub pragul de 4 cazuri la mie.

Spre comparație ieri incidența în oraș era de 4,38 cazuri la mia de locuitori. În urmă cu o săptămână, vinerea trecută, incidența infecției era de 6,03 cazuri la mie în Cluj-Napoca, iar în 5 aprilie – de 7,67.

În Cluj-Napoca au fost depistate în ultimele două săptămâni 1.400 de cazuri de infecție cu coronavirus, de departe cele mai multe din județ, aproape cât în toate celelalte orașe și comune din județ la un loc și de zece ori mai multe decât în celelalte orașe din județ – 152 în Dej, 71 în Gherla și puțin peste două sute în Turda și respectiv Câmpia Turzii.

Un comentariu

Scrie un comentariu