Închide

Continuă să crească rata de infectare din Cluj-Napoca, s-a triplat într-o lună

SănătateTop News by Mihai Prodan - aug. 02, 2021 0 260

Continuă să crească rata de infectare din Cluj-Napoca, în județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție descoperite exceptând Capitala; numărul cazurilor active a ajuns la 59 în județ față de 14 în urmă cu o lună, rata de infectare s-a triplat în ultimele săptămâni.
Rata de infectare în Cluj-Napoca e azi de 0.17 cazuri la mia de locuitori, arată datele Direcției Județene de Sănătate Publică. E considerabil peste media județeană, care la rândul său e printre cele mai ridicate din țară, în creștere, 0,1 cazuri la mie.
Să precizăm că în întreg județul numărul cazurilor active e azi de 79, dintre care majoritatea, 59, sunt în Cluj-Napoca.

Spre comparație, la începutul lunii trecute, în 2 iulie, rata de infectare era de 0,05 cazuri la mie și doar 14 persoane erau în evidențe cu infecție activă cu coronavirus în Cluj-Napoca, din totalul de 41 înjudeț.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare