Închide

Conferință națională pe tema presei la Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - mai 11, 2016 0 165

Conferință studențească națională pe tema presei la Cluj, la Departamentul de Jurnalism al Universității „Babeș-Bolyai”, de mâine.

Conferința națională de la departamentul de jurnalism, Media Digitală, are loc în 12 și 13 mai, și e urmată de sesiunea de comunicări ștințifice a studenților „Media și societate: modele, reprezentări și fenomene curente” (16 și 17 mai) și festivalul studențesc de producție vizuală non-ficțională ”V for Visual”(19 și 20 mai). „În contextul dezvoltării comunicării în noile medii digitale și inițierii de către Departamentul de Jurnalism a unei noi specializări în Media digitală la nivel licență, aceste evenimente își propun să creeze un forum național de dezbatere și schimb de bune practici între studenți, profesori și profesioniști din domeniul media, jurnalism și comunicare”, explică organizatorii.

Astfel, în perioada 12-13 mai 2016, va avea loc conferința națională a studenților din domeniile media, jurnalism și comunicare „Media digitală”. Conferința va găzdui o competiție de producții media studențești pentru media digitală, prelegeri academice vizând noile tendințe ale educației în media digitală, precum și ateliere practice susținute de profesori și profesioniști.

Conferința studențească de la UBB vine la câteva zile după ce la Cluj a fost organizat cel mai amplu eveniment al breslei jurnaliștilor din provincie, Gala Presei Clujene, unde au fost premiate cele mai bune produse de presă scrise de jurnaliștii clujeni și a fost lansat Anuarul asociației ziariștilor din Cluj, ajuns la a noua ediție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu