Închide

Conferință mare în IT, la Cluj. Se anunță peste 1000 de participanți, vorbesc speakeri din Microsoft și alte companii importante

ActualitateDezvoltare by Catalin Suciu - apr. 21, 2016 0 636

Codecamp vine la Cluj pe 7 mai, în ceea ce înseamnă, pe scurt, una dintre cele mai mari conferințe dedicate segmentului IT în România.

Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia începând cu 8 dimineața, iar în cadrul acestuia vor vorbi peste 60 de speakeri din companii importante, așa cum e și Microsoft.

„E o conferință care targetează întreagă zonă IT. De la project management, programatori, testeri, tot ce înseamnă acest sector. Începe pe 7 mai,  la 8 dimineața și se termină pe la 6 seara, fiind urmată și de un cocktail. Pe tot parcursul zilei în 8 săli, în paralel, se vor desfășura 8 work-shopuri. Sunt foarte mulți speakeri de peste tot. Cred că e una dintre cele mai mari conferințe de acest profil din România. Poate participa orcine dorește, este atât pentru începători, cât și pentru it-iștii experimentați. Se vor ridica diverse probleme. Cum îșo pun firmeșle probleme legate de angajare, abilitățile care se caută… Asta pentru începători. Se fac schimburi de experiență între firme. E o zi plină,  dar, zicem noi, utilă”, a explicat pentru actualdecluj.ro Florin Cardasim, co-fondator al Codcamp.

Taxa de înscriere se ridică la 79 de lei. Până în acest moment s-au înscris 700 de participanți la eveniment, dar organizatorii se așteaptă la peste 1000. Detalii despre eveniment AICI

Video cu atmosfera de la ultimul eveniment similar, susținut în Iași.

The spirit of CodeCamp – Iasi 7 Novemeber 2015 from CodeCamp Romania on Vimeo.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare