Închide

Conferință de leadership feminin la Cluj, cu invitați din afara României

Economie by Actual de Cluj - ian. 11, 2017 0 336

Un trainer în sectorul educațional și business și o câștigătoare de premii naționale și internaționale pentru inovare, creativitate și leadership se numără printre speakerii care vin din afara țării pentru conferința The Woman, eveniment în domeniul leadershipului feminin care are loc în martie.

Conferința se desfășoară la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca în 14-15 martie și promovează importanța educației pentru societate și rolul esențial al femeii în procesul educațional. Alegerea educației ca temă de dezbatere nu este întâmplătoare, spun organizatorii. Și vin cu următoarele cifre: aproximativ 300.000 de tineri din România cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au abandonat școala în 2015, iar 377.000 de tineri sunt încadrați în categoria NEETS, adică persoane care nu urmează un program educațional sau nu lucrează, potrivit studiilor Eurostat.

Ella Björns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie care a lansat publicații precum 7 Habits of Highly Effective People sau Leader in Me, participă între 14 și 15 martie 2017 în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Trainer în sectorul educațional și business, Ella a consiliat companii din sectorul public și privat din Asia și Orientul Mijlociu, Africa, Statele Unite și Europa. 90% dintre clienții companiei în care activează au fost incluși în lista Fortune 100, în timp ce 75% dintre ei se află în lista Fortune 500 ce include sute de companii internaționale, instituții guvernamentale sau educaționale.

„Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății”, spune trainerul cu 8 ani experiență în domeniul televiziunii. Timp de 4 ani, Ella a ocupat poziția de Managing Director Home-Decoration Retail, într-o companie cu o cifră de afaceri de peste $20 milioane. Se implică în domenii precum managementul de criză, creșterea echipelor, leadership sau dezvoltarea personală.

Printre speakerii acestei ediții se numără și Daniela Teodorescu, redactor-șef al revistei Avatanje.ro. Aceasta s-a implicat în acțiuni de advocacy și lobby, promovând egalitatea de șanse și susținând campanii sociale adresate mamelor singure, familiilor monoparentale sau femeilor cu dizabilități.

Vine la Cluj și Melissa Sterry, fondatorul Bionic City din Marea Britanie, câștigătoare de premii naționale și internaționale pentru inovare, creativitate și leadership. Conferința The Woman și-a făcut debutul în 2012 oferind, pe parcursul celor 5 ediții, paneluri de debate, workshop-uri și prezentări susținute de femei de renume național și internațional. The Woman a dat viață revistei digitale The Woman.ro, iar în cadrul ediției curente va lansa platforma de mentorat Womentors.ro. Înscrierile pentru noua ediție a Conferinței The Woman au început pe site-ul oficial.

Evenimentul este organizat de Libero Events, agenție de evenimente și PR, care organizează conferințe precum HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare