Închide

Conferință cu lideri din companii la Cluj

Economie by Actual de Cluj - oct. 17, 2017 0 314

Aproximativ 150 de manageri și specialiști din companii românești și multinaționale ce operează în România vin în această lună la Cluj, pentru un forum de afaceri.

Yves Caracatzanis, managing director Groupe Renault Romania, Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania, Shibu Nambiar, SVP & COO Genpact Europa, America Latină și Africa, Daniel Metz, CEO NTT DATA România și Shelly Hossain, director, Global Learning, UK, sunt invitații speciali din acest an ai conferinței „Putere prin Oameni”, eveniment organizat anual de Fundația Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM).

Yves Caracatzanis, Managing Director Groupe Renault Romania, va vorbi despre importanța construirii încrederii într-o companie. Shibu Nambiar, SVP & COO Genpact Europa, America Latină și Africa, va vorbi despre cât este de important să fim la curent cu noile tendințe din mediul de business. Daniel Metz, CEO NTT DATA România, vine cu o întrebare care se pare că îi preocupă pe mulți dintre liderii din IT: „Ce ne facem cu generația Millenials?”, iar Shelly Hossain, director, Global Learning, UK, va explica beneficiile dezvoltării individuale pentru companii.

Aproximativ 150 de manageri și specialiști din companii românești și multinaționale ce operează în România sunt așteptați la conferința ce va avea loc în 25 octombrie, la hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu