Închide

Confederaţie patronală din România se asociază cu structuri din Ungaria, Polonia şi Cehia. Oamenii de afaceri se adună la Cluj pentru semnarea documentelor

Economie by Actual de Cluj - feb. 07, 2018 0 1083

Confederaţia patronală UNPR din România se asociază cu alte trei structuri similare din Ungaria, Polonia şi Slovacia şi constituie „Alianța patronală a țărilor est-europene, membre UE”.

„VOSZ, Employers of Poland, EAS și UNPR, confederații patronale din Ungaria, Polonia, Slovacia și România, au stabilit că prin semnarea acestui Acord vor putea să-și unească forțele pentru a reprezenta, cât mai eficient, interesele mediilor de afaceri din Ungaria, Polonia, Slovacia și România în raport cu conducerea UE, precum și cu mediile de afaceri din orice altă țară a lumii. De asemenea, acest Acord va oferi posibilitatea celor aproximativ 52.000 de firme membre a celor patru confederații de a interacționa rapid și eficient pe platforma comună de comunicare și business care va fi realizată”, transmit reprezentanţii Uniunii Naţionale a Patronatului Român. UNPR are deja semnate Acorduri de Parteneriat cu fiecare dintre cele trei confederații patronale.

La evenimentul de la Cluj vin preşedinţii asociaţiilor, inclusiv omul de afaceri maghiar Sándor Demjan, Andrzej Malinovski și Ján Oravec. Semnarea documentelor de înfiinţare are loc vineri, în sala de conferinţe a hotelului Napoca din Cluj-Napoca.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu