Închide

Conducătorii lui Dinamo, poze cu vitrina de trofee a CFR-ului. Fanii au luat foc

Sport by Actual de Cluj - feb. 24, 2024 0 320

Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, cei care se ocupă de destinele lui Dinamo, au șocat vineri pe toată lumea.

Andrei Nicolescu a urmărit meciul din Gruia alături de Eugen Voicu. Acționarul majoritar al Red&White i-a cerut administratorului special să îi facă o poză lângă vitrina cu trofee a lui CFR Cluj, conform unui video postat de as.ro. Suporterii lui Dinamo au luat foc și au asaltat cu comentarii paginile clubului din social media.

Și foste legende ale lui Dinamo au comentat gestul celor doi conducători.

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a reacționat Cornel Dinu, potrivit Gazetei Sporturilor.

„Eu sunt curios de părerea celor două mii de oameni de acolo care au venit să susțină echipa la meciul cu CFR. Și îmi apar cei mai importanți oameni din club și fac poze cu trofeul CFR-ului și eu, ca jucător, trec pe acolo.

Ei îmi spun mie «Băi, trebuie să câștigăm, hai, ne batem cu pumnii în piept» și eu îi văd. Păi e 3-0 de la început din punctul meu de vedere.Ei au noroc cu Kopic, ei sunt în afara oricărei noțiuni de conducător. Niciun patron nu poate să facă așa ceva. Cum să faci așa ceva? Se poate întâmpla, nu vreau să jignesc pe nimeni, sunt la Liga 3, vin și joc cu CFR, e un moment de bucurie, mă duc și îmi fac o poză, dar vorbim de Dinamo București, totuși, unul dintre cele mai mari cluburi din România, nu poți să te manifestezi de maniera aceasta”, a comentat si Florin Prunea la Digi Sport.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu