Închide

Condiții de cinci stele pentru pacienții din Cluj. Bolnavii se pot adresa gratuit unui spital privat pentru diverse analize și tratamente

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - mai 24, 2022 0 676

Fostul spital Polaris a devenit Medicover Cluj. S-a inaugurat la începutul săptămânii și e unul dintre cele mai moderne din România. E un spital privat unde pacienții beneficiază de anumite servicii gratuite.

Medicover Cluj a fost inaugurat la începutul săptămânii în localitatea Suceagu, de lângă Cluj. E un spital privat, dar și cu servicii publice. În plus, conducerea vrea să organizeze aici un centru de excelență în chirurgia robotică.

„Am semnat un contract cu  Casa de Asigurări, iar pacienții vor beneficia de cele mai bune servicii medicale. Vor fi decontate parțial sau în totalitate. Sunt decontate în totalitate consultații, investigații imagistice, de laborator, chimioterapie și altele care sunt trecute în programul național. Altele se decontează parțial”, a spus doctorul Ovidiu Gogu Cacuci, din cadrul Spitalului Medicover Cluj.

Medicii de la Medicover vor să dezvolte la Cluj și un centru de chirurgie robotică printr-un parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

„Ne dorim ca acest spital să rezolve orice patologie chirurgicală.  Suntem în discuții și vrem să încheiem un parteneriat cu UMF Cluj pentru a putea pregăti rezidenţi şi studenţi pentru a forma un centru de excelenţă în chirurgia robotică şi nu numai. Dorim ca în spitalul nostru să facem intervenţii chirurgicale robotice pentru ca tinerii medici chirurgi din România să poată fi acreditaţi în chirurgia robotică. În Europa de Est nu prea există aceste centre, dar noi ne dorim să avem unul aici, la Cluj”, a mai spus medicul.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare