Închide

EXCLUSIV: Concertul cu Billy Idol se mută în Piața Unirii la festivalul „We are rocking the city”

ActualitateMuzicaRecomandarea redacției by Cosmina Fernoaga - iun. 14, 2014 5 329

Societatea clujeană Amprenta, care a negociat aducerea lui Billy Idol pe Cluj Arena, în 30 iunie, are planuri noi. În contextul organizării celui mai mare festival rock din Transilvania, ce va avea loc, de asemenea, în perioada 28-29 iunie în Piața Unirii din Cluj Napoca, concertul  Billy Idol ar putea fi integrat ca moment de închidere a festivalului.

billy-idol-cluj-arena„We are rocking the city”  este festivalul pe care Amprenta îl impune din acest an la Cluj Napoca, cu ajutorul Primăriei. Evenimentul va aduce la această primă ediție cele mai bune trupe rock din România: Altar, Grimus, Mozart Rocks, Alternosfera, Roadkill Soda, Trooper, Diamonds are Forever, Sky Swallows Challenger, Kumm, Luna Amară, Les Elephants Bizzares, Theory Of The Mind, Masterpiece (Metallica Tribute).

În încheierea festivalui, mai exact în 30 iunie, pe scena din Piața Unirii va urca legendarul Billy Idol. Din partea societății Amprenta, Decebal Cotoc a explicat că decizia privind mutarea concertului de pe stadion în Piața Unirii nu este definitivă. „Așteptăm ca partenerii noștri să aprobe această propunere. Dacă ei sunt de acord, mutăm concertul cu Billy Idol în Piața Unirii. În două, trei zile anunțăm oficial dacă se modifică locația. Important de reținut este faptul că acest concert va avea loc la Cluj Napoca, în data de 30 iunie, așa cum a fost programat de la bun început. La fel de important pentru Cluj ese faptul că reușim să punem pe picioare cel mai mare festival rock din Transilvania, iar asta în condițiile în care alte evenimente de profil din capitală s-au anulat”, a precizat Cotoc.

 

 

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

5 comentarii

  1. O mare abureala a lui Cotoc. Dupa rahatul cu Maria Nazionale, acum vrea sa traga o teapa, incercand sa atraga si Primaria in proiectul cu Billy Idol.

  2. Numai eu am cumparat mai mult de trei bilete la golden circle pentru concertul Billy Idol si nu cred ca ceilalti fani in situatia mea privesc cu ochi buni mutarea concertului in Piata Unirii. Sincer, eu sper ca aceasta stire sa ramana doar un zvon si sa nu se concretizeze.

    • de ce nu ti-ar place? mie mi-ar placea ca as fi mult mai aproape de scena. in piata constitutiei in bucuresti cum se fac concerte si nimeni nu comenteaza. ca doar nu crezi ca se va lasa intrare libera? asta ar fi chiar naspa. dar altfel, mie mi s-ar parea super tare decat pe besina aia de stadion

      • Stai linistitita ca daca e sa-l mai vezi pe Billy Idol la Cluj, sigur nu va fi pe stadion. N-au vandut nici 3000 de bilete, cum sa-l faca acolo? Eu ma tem ca nici in piata nu au cum sa-l faca, decat daca le da bani primaria si nu cred ca O va face.

Scrie un comentariu

Articole similare