Închide

Concerte în august în Mărăști, Gheorgheni și Grigorescu; Mănășturul e sărit în acest an la Serile de Vară Clujene

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 28, 2017 0 410

Seria de concerte ce are loc în ultimii ani în luna august în Cluj se extinde în acest an și în Gheorgheni, în amfiteatrul bazei sportive din cartier, dar și în Mărăști, în parcul de pe strada Dâmboviței. Cel mai mare cartier al orașului, Mănăștur, e sărit din schemă însă, în acest an.

Aceasta e a șaptea ediție a Serilor de Vară Clujene ce include concerte în special în piața Muzeului din centrul orașului, dar în acest an și pe malul Someșului în Grigorescu și în Gheorgheni, la baza sportivă. În acest an sunt programate patru evenimente în ultimele trei sfârșituri de săptămână din august.

Programul complet:

“Seri de vară…în alte lumi”
Amfiteatrul Bazei sportive Gheorgheni
11 August

19.30 Workshop dans “Hula” – susținut de Anna Maria Balazs, pasionată de lumea polineziană.

20:30 La contessa Maritza ( arii și duete din operete celebre)

Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, „Giuditta”, „Văduva veselă” și „Țara surâsului” de Franz Lehar, „Lăsaţi-mă să cânt” de Gherase Dendrino și „Liliacul” de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la aceasta petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.

“Seri de vară…în alte timpuri”
Parcul de pe Str. Dâmboviței din Mărăști
⌛ 12 august ora 20:00

Soliștii Fang Shuang și Paula Coteț

Pe Fang Shuang îl știți poate de la concursul „Românii au talent” – acum Shuang vine la Cluj, unde alături de Paula Coteț cântă cunoscue șlagăre vechi de decenii, “Copacul”, “De-ar fi să vii”, “De-ai fi tu salcie la mal”, “Marea cântă”, “Ciobanaș cu 300 de oi”, “Sara pe deal”, “Ana, zorile se varsă” sau “Make you feel my love”.
Paula Coteț e o solistă de 15 ani ce studiază muzica la Colegiul de Arte din Baia Mare. Artista este câstigătoare a mai multor concursuri naționale și internaționale de muzică clasică, ușoară și romanțe. Cei doi sunt susținuți coregrafic de mai mulți balerini.

 

✔ Folk happening on the beach
? Plaja Grigorescu
⏳ 18,19 august
Plaja Grigorescu, de pe malul Someşului, va găzdui în 18 şi 19 august un regal estival al muzicii folk,
⏳18 august ora 20:00
Trupa Boemis
Magda Puskas & Rareș Suciu

⏳19 august ora 20:00
Cristina Nagy Pătrașcu & Duo Mignon
Raluca Marinescu
Ioana Mureșan
Adriana Andreica & Florin Grec
Dudu Isabel & friends
Cătălin Condurache

Seara de 19 august se va termina cu un foc de tabără.

 

✔ Concerte live & muzică electronică
? Piața Muzeului
⏳25, 26 august
Ultimul weekend al lunii august se va organiza în locația inițială a Serilor de vară clujene, Piața Muzeului. Vino să asculţi o nouă latură a muzicii live, una acompaniată și de DJ, care îi oferă o notă diferită față de cele cu care ne-am obișnuit. Cântă Le Minion, Socol și Vlad Bretan, respectiv Renata Burca, Natif și Edina Jazz Quartet.

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu