Închide

Concert caritabil pentru victimele Colectiv, în subsolul Cluj Arena

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 04, 2015 0 257

Un concert ce se voia aniversar, de la Cluj, se transformă în concert caritabil pentru ajutorarea victimelor tragediei din clubul Colectiv: toți banii din bilete vor fi folosiți în acest scop.

Trupa de rock Dirty Shirt face turneu național la 20 de ani de la înființare, însă după tragedia de vineri din clubul bucureștean Colectiv, cu zeci de morți și răniți, a anulat concertele din aceste zile – în afară de cel de la Cluj, pe care îl transformă în concert caritabil pentru victimele și supraviețuitorii tragediei din Colectiv.

Alături de Dirty Shirt pe scenă mai urcă și Costi Cămărășan Band, Diamonds are Forever, For the Wicked, Front, Marchosias și Scars of a Story. Mai bine de 100 de bilete fuseseră vândute la concert înainte ca acesta să fie anunțat ca unul caritabil, oricum – anunță reprezentanții trupei – toți banii din vânzarea biletelor, dar și din donații, vor fi folosiți în scop caritabil.

Concertul are loc în 14 noiembrie, anul viitor, la subsolul stadionului Cluj Arena, unde capacitatea e de cel mult 300 de persoane. ” Durerea e încă mult prea mare și avem nevoie de puțin timp înainte de a urca din nou pe scenă. De aceea considerăm că amânarea festivalului Top T pentru anul viitor a fost decizia corectă. De asemenea, concertul din București este anulat, nici nu s-a pus problema să încercăm să cântăm într-un alt club în aceeași dată. E mult prea devreme. Însă vom reveni la București cu prima ocazie, trebuie să ne revedem prietenii din Capitală cât mai repede posibil. Evident, nu se mai pune problema unui turneu aniversar (vedem la anul dacă mai facem ceva sau nu), însă ne dorim din tot sufletul să ajutăm cum putem, de aceea păstrăm concertele din weekendul 13-14 noiembrie, alături de alte formații din cele două orașe: Timișoara și Cluj. La Timișoara, rămâne confirmat concertul din Daos, iar la Cluj vom organiza un eveniment în colaborare cu prietenii de la Shelter în parcarea de la Cluj Arena. Vom anunța mai multe detalii în curând. Toate beneficiile din aceste două concerte vor fi donate victimelor”, anunțau aseară membrii trupei. Aceștia au revenit azi cu precizări în care au anunțat că au decis să anuleze și concertul din Timișoara. „Dorim să ne concentrăm pe evenimentul din 14 noiembrie din Cluj-Napoca, o seară în care întreaga țară va rezona pentru prietenii de la Colectiv, inclusiv la Timișoara”, au precizat aceștia.

Trupa a fost fondată în 1995 în Seini, Maramureș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu