Închide

Competiție de programare organizată de NASA în Iași, București, Cluj și Timișoara

Educaţie by Actual de Cluj - oct. 10, 2018 0 62

Anual, Agenția Aerospațială Americană (NASA) organizează un hackaton global pentru crearea de aplicații care să aibă implicații atât pe Pământ, cât și în spațiu. Evenimentul se desfășoară în peste 200 de locații pe Glob, simultan pe 20 și 21 octombrie. În România, evenimentul se va desfășura în 4 orașe din țară: Iași, București, Timișoara și Cluj Napoca, informează startupcafe.ro.

Aproximativ 300 de persoane cu spirit vizionar sunt așteptate să participe la competiția internațională Space Apps. Competiția se adresează oricărui programator, om de știință, designer, storyteller, creator, constructor, specialist software sau entuziast privind știința care se poate implica în rezolvarea provocărilor propuse de NASA. Agenția Aerospațială Americană încurajează și participarea elevilor sau studenților, dar și a femeilor pasionate de știință, tehnică, inginerie și matematică (STEM), fără a impune limite de vârstă.
În Iași evenimentul va avea loc in Fab Lab Iași, loc de co-working dedicat inovației și a fabricației digitale, în București la Commons Unirii, iar în Cluj — la ClujHub.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare