Închide

Compania americană de inginerie software DataArt a cumpărat firma românească de software Lola Tech Cluj-Napoca

Economie by Actual de Cluj - oct. 04, 2022 0 161

DataArt, companie de inginerie software cu sediul în SUA, a achiziționat firma locală de software Lola Tech Cluj-Napoca, tranzacția fiind asistată de specialiști ai PwC România și societatea de avocatură D&B David și Baias.

Mișcarea face parte din strategia DataArt de a continua să își extindă rețeaua globală și să investească în talent IT, transmite Lola Tech. Folosind hub-ul din Cluj-Napoca, DataArt va investi și va crește echipa din România.

Inge Cuypers, CEO al Lola Tech, declară, conform economedia.ro: „Pe măsură ce cererea pentru servicii de dezvoltare software și transformare digitală continuă să crească, biroul din Cluj va juca un rol semnificativ în intensificarea și întărirea ofertelor regionale DataArt și nu am putea fi mai mândri că facem parte din aceasta”.

Eugene Goland, CEO al DataArt, spune: „Am asistat la un interes puternic pentru această regiune din partea clienților noștri și, împreună cu echipa Lola Tech, vom continua să adăugăm valoare și să oferim clienților un nivel superior de servicii. Așteptăm cu nerăbdare să servim baza impresionantă de clienți a lui Lola Tech, să consolidăm aceste relații și să punem în aplicare întreaga putere a capacităților noastre combinate.”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu