Închide

Comemorare la Cluj pentru victimele ucigașului din Caracal. „Nu mai putem trăi în frica asta, ce putem păți că nu ne bazăm pe persoanele potrivite. Oricui i se poate întâmpla”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 28, 2019 0 224

Câteva zeci de clujeni s-au adunat în această seară la Monumentul Memorandiștilor pentru a le comemora pe cele două fete ucise tragic în Caracal, într-o serie de crime care au șocat întreaga țară.

Printre ei, două fete tinere. „Nu pot să accept faptul că în România nu se poate face ceva, să suni la 112 și să nu vină omul la ușă și să nu intre pur și simplu, în loc să stea afară”, spune una dintre ele. „Fiind de vârste apropiate cu persoanele dispărute consider că e foarte trist că au avut mai mare încredere în persoanele care aveau autoritate decât în familie și prieteni și și-au pus viața în mâinile cuiva cărora nu le-a păsat. E foarte, foarte trist, nu mai putem trăi în frica asta, ce putem păți că nu ne bazăm pe persoanele potrivite. Oricui i se poate întâmpla asta”, adaugă a doua.

Zeci de candele au fost aprinse în această seară la Monumentul Eroilor pentru a treia seară consecutiv în care clujenii au comemorat tragica dispariție a celor două tinere din Caracal, ucise cu sânge rece de un bărbat care, inițial, a negat că le-ar cunoaște. Între candele, câteva hârtii scrise: „De ce? Cine răspunde? Unde sunt promisiunile? Unde e dreptatea? Unde e poporul?” sau „Ce urmează? Când se „revarsă” paharul?”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare