Închide

Colonie din Portugalia. Încă doi jucători au semnat cu Universitatea Cluj

Sport by Catalin Suciu - iul. 08, 2019 0 317

André Ceitil Castanheira (24 de ani) și Pedro Mendes (25 de ani) vor îmbrăca în următoarele două sezoane tricoul Universității Cluj, anunță site-ul oficial al clubului.

Mijlocașul defensiv André Ceitil Castanheira vine de la Leixōes, ocupanta poziției a șaptea la finalul stagiunii trecute din Segunda Liga, echipă pentru care a evoluat constant în ediția recent încheiată, reușind să bifeze 32 de prezențe. Originar din Costa de Caparica, el a fost format de Benfica Lisabona, după care a jucat, pe rând, la Vitória Setúbal, Rio Ave, Cova Piedade, Sintrense, Farense și Leixōes. Totodată, el a fost desemnat recent drept cel mai bun mijlocaș defensiv din liga a doua portugheză.

Cealaltă achiziție, mijlocașul central de picior stâng crescut de Sporting Lisabona, Pedro Mendes, sosește tocmai din Liga 1, de la Gaz Metan Mediaș. În România, el a mai jucat pentru Politehnica Iași, izbutind 4 goluri și tot atâtea “assist-uri”, dar a prins minute și în prima ligă din Portugalia, pentru cei de la Vitória Setúbal.

José Costa, Hugo Firmino, Inacio Miguel respectiv Alex Pop sunt ceilalți fotbaliști cu care FC Univeritatea Cluj s-a înțeles în această vară, în timp ce Cosmin Dur-Bozoancă și-a prelungit contractul cu “Șepcile roșii” pentru încă un sezon.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu