Închide

Colaborare cu Hagi. „U” vrea mai mulți jucători de la Viitorul: „Voi discuta cu Gică Hagi în perioada următoare”

Sport by Catalin Suciu - dec. 27, 2017 1 1484

Universitatea Cluj încearcă să aducă mai mulți fotbaliști în pauza competițională, iar managerul Ioan Ovidiu Sabău spune că va avea o întâlnire cu Hagi pentru a lua jucători de la Viitorul.

Ei ar urma să semneze contracte pe un an și jumătate. „Eu vreau jucători pentru B,care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Vreau de la Viitorul jucători, voi discuta cu Gică, el e în vacanță acum, dar vom discuta. Vreau cel puțin doi de la el, dar trebuie văzute și condițiile în care îi putem lua. Aș vrea să-i luăm pe un an jumate, în coprorietate, eventual, să vedem. Viitorul a investit în ei, noi vom investi de aici înainte, așa că e de discutat. Poate rămân procente dintr-o viitoare vânzare Viitorului,vorbim și de co-proprietate, vedem. Trebuie ca și ei să-și dorească să joace pentru Universitatea”,a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

Un atacant, cel puțin, va semna în această iarnă. „Ne îndreptăm acum atenția și către jucători ceva mai tineri,inclusiv juniori, dar vom lua și de 23-24 de ani. Un atacant, cel puțin, va fi adus. Sunt discuții, sunt litigii pe care unii le au cu echipele la care evoluează, este timp destul pentru transferuri. Dar vor fi câteva acolo unde e nevoie. Și analizăm foarte atent pe cine vom aduce pentru că în vară vreau să fie echipa formată pentru B, de unde să promovăm în prima ligă. Acesta este obiectivul clar”, a mai spus Sabău.

Citiți și:

Primul transfer bifat de U Cluj la finalul turului. Un atacant de la Viitorul vine la Cluj

Un comentariu

  1. ” colaborarea cu Hagi ”
    Imi pare rau de Sabau dar e absolut pe langa in materie manageriala.
    Hagi nu colaboreaza cu nimeni. Hagi face afaceri.
    Un rahat frumos ambalat se vinde bine.Asa e si in fotbal,un tanar laudat dar crescut de Hagi,e bine cotat la altii. Dra vedeti de exemplu fiul lui Hagi cat a fost de ridicat in slavi si parca nu era facut pentru fotbalul romanesc. S-a dus in italia si acolo si-a aratat limitele. Nu ajunge sa faci figuri cu mingea daca in teren nu te vezi. Circarii sa se duca la circ. Dar de la inceput planul lui Sabau s-a anuntat unul utopic. In fotbal iti trebuie ani buni sa formezi un jucator si o echipa inca ceva anisori in plus. Ritmul alert de promovare,te aduce si mai alert inapoi de unde ai pornit caci nu ai nici o baza cu jucatorii actuali si trecuti de varsta. E nevoie de macar 2-3 ani in liga 3-a si tot cam atat in liga 2-a,daca vrei sa formezi o echipa cu jucatori autohtoni care sa se bata cu sanse mari la liga 1-a. dar se vede ca Sabau,isi urmareste succesul personal si crede ca a rezolvat problema rapid daca ajunge in prima liga in patru ani.Nu gandeste la efectul bumerang si la sacrificiile jucatorilor,gandeste la succesul personal. Apoi se poate chiar sa renunte la fotbal.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.