Închide

A plecat gratis de la CFR, iar acum ajunge la Benfica Lisabona. Fotbalistul surpriză luat de marea echipă portugheză

Sport by Catalin Suciu - ian. 03, 2018 0 1891

Australianul Anthony Carter, cel care a jucat pentru CFR până în urmă cu un sezon, e aproape să dea lovitura carierei.

Fără să se mizeze pe el în Gruia, atacantul de 23 de ani a plecat liber de contract de la CFR Cluj în urmă cu un an și a semnat cu Trofense, în liga secundă din Portugalia.

A intrat direct în primul 11 și n-a mai ieșit, fiind cel mai bun fotbalist din lot. În 24 de partide, Carter a marcat 15 goluri, iar în actuala stagiune are încă 4 reușite, evoluțiile sale atrăgând atenția marilor cluburi. Benfica Lisabona a înaintat deja o ofertă concretă pentru fostul atacant al CFR-ului, iar mutarea se poate concretiza în zilele următoare.

200.000 de euro va plăti Benfica, urmând să trimită și trei fotbaliști la Trofense, sub formă de împrumut. Negocierile au fost confirmate și de președintele lui Trofense, Franco Couto, potrivit presei din Portugalia.

Anthony Carter a semnat  cu CFR Cluj în sezonul 2012-2013, dar în patru sezoane petrecute la Cluj a bifat abia 5 partide oficiale, evoluând mai mult la formația a doua.

 

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu