Închide

Codrean Dan Cristian: „Rușine, Emil Boc, pentru folosirea banilor publici în campania electorală!”

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - aug. 31, 2020 1 877

Reprezentanții Pro-România Cluj atrag atenția că primarul Emil Boc a început să distribuie jurnalul municipal în plină campanie electorală, publicația fiind tipărită din fonduri publice. În cadrul acestui jurnal, edilul publică lunar articole laudative privind activitatea sa administrativă.

Candidatul Pro România la Primăria Cluj, tânărul avocat Dan Codrean, arată că e prea mare coincidența ca publicația tipărită din bani publici să fie distribuită la ușile cetățenilor tocmai astăzi, când a început campania electorală. El îi cere lui Boc să spună public câți bani a cheltuit din banii clujenilor pentru a-și realiza acest material publicitar, dedicat campaniei sale electorale.

„Domnule Emil Boc, ați început să distribuiți Jurnalul municipiului fix astăzi, în prima zi de campanie electorală. Coincidența este cam mare! Vă solicit public să ne spuneți care este suma cheltuită pentru tipărirea acestui jurnal, pe care dintr-un material de informare l-ați transformat în material de campanie electorală, din bani publici!  Să vă fie rușine, Domnule Boc, pentru că nu dați dovadă de niciun fel de respect pentru banii contribuabililor clujeni. Daca într-adevăr vă prisosea această sumă, o puteați direcționa pentru achiziția de măști pentru elevi, capitol la care școlile, în prag de redeschidere, stau extrem de prost˝, a transmis Dan Cristian Codrean.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare