Închide

VIDEO Cod roșu de intervenție la un incendiu din Cluj, zeci de persoane evacuate

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 18, 2018 0 562

Un număr de 20 de persoane au fost evacuate dintr-o clădire cuprinsă de incendiu în Cluj, astăzi. Pompierii au activat planul roșu de intervenție în cazul acestui incendiu.
„Este incendiu la un imobil cu mai multe nivele. Se lucrează în acest moment pentru evacuarea unor pesoane surprins de degajările de fum pe acoperișul clădirii”, spune purtătorul de cuvânt al pompierilor din Cluj, Andrei Biriș.
Incendiul a izbucnit în subsolul unui imobil cu 10 etaje; 25 de persoane s-au autoevacuat și alte 20 au fost evacuate de pompieri, dintre care zece, blocate la înălțime, cu scara autospecialei; 13 persoane au primit asistență medicală de urgență. La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o platformă pentru intervenții la înălțime, cinci echipaje medicale de la SMURD și Ambulanță și o autospecială pentru transportul de persoane și victime multiple, plus echipaje de la poliție și echipele de intervenție ale furnizorilor de utilități.

Blocul se află încă în construcție, astfel că mare parte dintre cei evacuați erau muncitorii angajați să facă lucrările. Incendiul a fost localizat la subsolul imobilului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare