Închide

Cod portocaliu de vânt la Cluj până diseară, deocamdată clujenii au scăpat ieftin, un singur apel la 112

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 24, 2020 0 295

Clujul a scăpat ieftin deocamdată de codul portocaliu de vânt puternic, valabil de ieri până în această seară: doar un apel la numărul de urgență 112, care relata că o porțiune de acoperiș de tablă de pe un bloc de pe strada Mehedinți, din Mănăștur, stă să cadă.

La fața locului au intervenit o autospecială și o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi au intervenit pentru a degaja o tablă desprinsă de pe acoperișul unui bloc cu zece etaje etaje. ”Solicitarea a venit în jurul orei 8.40, în această dimineață, și cel mai probabil a fost rezultatul efectelor fenomenelor meteo extreme, pentru care este în vigoare codul portocaliu, valabil până la orele 18”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Meteorologii avertizează că până diseară la ora 18 în Cluj e cod portocaliu de intensificări susținute ale vântului, vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de până la 95 km/h iar în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 130 km/h.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare