Închide

Cod galben de furtuni la Aproape nu a fost zi fără avertizări cod galben de furtuni în Cluj în ultimele zece zile, azi meteorologii emit o nouă avertizare pentru mai multe județe, inclusiv ClujulCluj

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 08, 2023 0 148

Aproape nu a fost zi fără avertizări cod galben de furtuni în Cluj în ultimele zece zile, azi meteorologii emit o nouă avertizare pentru mai multe județe, inclusiv Clujul, și arată că se așteaptă la instabilitate atmosferică.

Avertizarea cod galben de furtuni e valabilă în special pentru jumătatea de nord a Transilvaniei, de azi la amiază până diseară la ora 21, interval în care meteorologii anunță că se așteaptă la instabilitate atmosferică temporar accentuată. ”În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, Crișana, nord-vestul Transilvaniei, precum și în Munții Apuseni și în Carpații Orientali. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp”, arată ANM. ”În zilele următoare, vremea va fi instabilă mai ales în regiunile intracarpatice și la munte”, completează meteorologii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu