Închide

CNSU aprobă scoaterea de la rezervele de stat a două construcții ușoare pentru centrul de vaccinare drive-through din Cluj

Sănătate by Actual de Cluj - sept. 10, 2021 0 178

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat ieri scoaterea de la rezervele de stat a două construcții ușoare din elemente modulare pentru centre de vaccinare în Cluj.

Decizia a fost luată ieri și parafată prin Hotărârea CNSU 69. Decizia finală o ia însă Guvernul. Cele două construcții ușoare din elemente modulare sunt dotate cu sisteme de încălzire și vor fi folosite pentru organizarea punctelor de vaccinare și triaj  observațional și epidemiologic.

”Având în vedere solicitările Instituției Prefectului din județul Cluj și Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale referitoare la alocarea unor construcții ușoare din elemente modulate dotate cu sisteme de încălzire pentru operaționalizarea unor centre de vaccinare și triaj  observațional/epidemiologic pe teritoriul județului Cluj (…) Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta hotărâre: se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a două construcții ușoare din elemente modulate dotate cu două sisteme încălzire, în vederea operaționalizării unor centre de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic pe teritoriul județului Cluj. Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului
Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora”, se arată în document.

Este vorba de două containere utilate și echipate pentru centrul drive through amenajat în parcarea Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, pentru perioada de iarnă, după cum precizează prefectul Tasnadi Szilard pentru actualdecluj.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare