Închide

CNAIR construiește un pasaj între DN 1 C și Parcul Industrial Tetarom III de lângă Cluj Napoca. Contract de 65 de milioane lei din PNRR și termen de 30 de luni

EconomieTop News by Actual de Cluj - dec. 18, 2023 1 402

Compania de Drumuri a lansat azi licitația pentru proiectarea și execuția pasajului rutier de la Jucu, pe DN 1 C, un pasaj peste linia CFR care să facă legătura între Drumul Național 1 C Cluj-Dej-Baia Mare și Parcul Industrial Tetarom III din zona de nord-est a municipiului Cluj Napoca.

Proiectul este finanțat din PNRR are o valoare de 65,5 milioane lei, iar durata este de 30 de luni cu 6 luni proiectare și 24 de luni pentru execuție. Lungimea pasajului va fi de 233 metri cu un drum de legătură de 900 de metri, potrivit documentației pe care a studiat-o Economedia.

Potrivit documentației tehnice, pasajul va fi construit la Jucu, intersecția DN 1 C cu Drumul Județean 109 D peste linia de tren 401 Cluj-Napoca-Apahida-Dej Călători, în zona intersecției fiind amplasată și stația CFR Jucu. Pasajul este necesar pentru a reduce timpul de așteptare la bariera CFR și cozile care se formează pe DN 1 C pentru viraje după coborârea barierei.

Ofertele la contract pot fi depuse până pe 5 februarie 2024, iar prețul ofertei are o pondere de 70 % din punctaj.

Citește și:

Consiliul Județean a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea pasajului din zona Parcului Tetarom III

Un comentariu

  1. DA de Tăietura Turcului a auzit cineva??BATAIE DE JOC FATA DE CLUJENI IN SPECIAL CEI DIN DAMBUL ROTUND SI COM. BACIU…….o sa te voteze numai cei din primărie EMILUT!!

Scrie un comentariu