Închide

Clujul se apropie tot mai mult de incidența de patru cazuri de infecție cu coronavirus la mia de locuitori, aproape 300 de cazuri noi în 24 de ore

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 18, 2021 0 495

Clujul se apropie tot mai mult de incidența de patru cazuri de infecție cu coronavirus la mia de locuitori iar în ritmul ultimelor zile va depăși această bornă, după ce azi incidența a crescut la 3,97 cazuri la mie – cu aproape trei sute de cazuri noi depistate doar în ultimele 24 de ore.

Clujul a fost luni de zile județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus depistate, azi numărul se apropie de 44.500 – e acum al doilea cel mai mare număr din provincie după Timiș unde azi se înregistrează 45.100 cazuri de infecție. Doar în ultimele 24 de ore la Cluj au fost depistate aproape trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus, mai exact 281, iar incidența infecției raportată la populație e tot mai ridicată și peste pragul de trei cazuri de infecție la mia de locuitori. Azi incidența este de 3,97 cazuri la mie, ieri aceasta era de 3,93, iar în urmă cu două zile – de 3,83 cazuri la mie.

Menționăm că unul dintre motivele pentru care la Cluj sunt înregistrate printre cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus în fiecare zi e și faptul că aici sunt procesate în fiecare zi în medie 1.500 de teste de depistare a infecției.
La Cluj în acest moment sunt internați aproape șapte sute de pacienți în spitalele dedicate luptei împotriva coronavirusului, dintre care aproape fiecare al zecelea pacient se află în stare critică la Terapie Intensivă.

Mai jos incidența de azi în fiecare județ din țară:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare