Închide

Clujul nu mai e județul din țară cu cele mai multe infecții depistate de la debutul pandemiei dar raportează sute de cazuri noi doar în 24 de ore

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 11, 2021 0 2644

Sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj astăzi dar pentru prima dată în luni de zile numărul total al cazurilor de infecție depistate nu mai este cel mai mare din țară – cu cazurile noi găsite astăzi, în Timiș numărul a devenit cel mai mare din provincie.
În Cluj au fost identificate în ultimele 24 de ore un număr de 270 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, ceea ce duce numărul total al cazurilor de infecție depistate de la debutul pandemiei în urmă cu un an la 42.587. Pentru luni de zile numărul total al cazurilor de infecție depistate în Cluj a fost cel mai mare din provincie, în condițiile în care în medie în Cluj erau procesate zilnic 1.500 de teste de depistare a infecției. Cu aproape patru sute de cazuri noi depistate în ultimele 24 de ore, la Timiș numărul total a devenit azi cel mai mare din țară, un total de 42.644 infecții depistate de la debutul pandemiei.
Mai menționăm, rata de infectare cu coronavirus rămâne la Cluj peste pragul critic de trei cazuri la mia de locuitori, azi aceasta e de 3,25 cazuri la mie, depășită de Timiș cu 5,22, Ilfov cu 3,67, București cu 3,36 și Brașov cu 3,34.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare